Hotel Sahara/Rab***, Hotel Veli Mel***

 • Lopar
 • 4 éj, 2 fő részére
 • Félpanzió
 • Fontos! Felhasználható: 2022.05.26-09.18. között
Így fizethetsz: Átutalás
-17%
163 100 Ft helyett
A készlet erejéig!
135 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Vakáció a napfényes Rab-szigetén!

Az ajánlat tartalma:

Az ajánlat tartalma:

 • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Sahara/Rab*** háromágyas, standard, légkondicionált szobáiban
 • Egy 12 éven aluli gyermek részére ingyenes
 • Félpanziós ellátás
 • A vacsora mellé italfogyasztás: üdítő, víz, sör, bor
 • Tengerpart melletti szálloda
 • Homokos, lassan mélyülő tengerpart
 • Ingyenes wifi
 • Ingyenes parkolás
 • Utazás egyénileg (Budapesttől 570 km)

Gyermekkedvezmények:

 • 0-1,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
 • 0-11,99 év között: ingyenes
 • 12 éves kortól: 30% kedvezmény
 • A szobák háromágyasak, további pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Felárak:

 • Hosszabbítás lehetséges: 33.975 Ft/2 fő/éj
 • Középszezoni felár (06.16.-06.25. és 08.28.-09.04.): 5.800 Ft/2 fő/éj
 • Főszezoni felár (06.25.-07.23. és 08.21.-08.28.): 14.300 Ft/2 fő/éj
 • Csúcsszezoni felár (07.23.-08.21.): 21.700 Ft/2 fő/éj
 • Hotel Veli Mel*** háromágyas standard parkra néző, balkonos szoba felára: 3.900 Ft/2 fő/éj
 • Helyszínen fizetendő: babaágy (0-1,99 év között): 5 €/éj, kisállat: 25 €/éj

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Tengerpart Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>

Bemutatkozás

Hotel Sahara/Rab*** és Hotel Veli Mel*** - Lopar
 
Elhelyezkedés: Lopar városában a San Marino szállodakomplexumon belül található a Hotel Sahara/Rab*** és a Hotel Veli Mel***. Elhelyezkedésüknek köszönhetően kiváló választás családoknak, hisz Horvátország legnépszerűbb, homokos lassan mélyülő partszakasza tartozik a szállodához. Az épületek egy domboldalon találhatók, zöld növényekkel körülvéve, a part 150-200 méterre, Rab város központja 14,4 km-re, Lopar város központja 2 km-re található. A Veli Mel épület fekvése szempontjából közelebb helyezkedik el a parthoz, mint a Sahara/Rab. 
Part és strand: lassan mélyülő, homokos strand
Szobák:
Sahara/Rab háromágyas standard francia balkonos szobák: 19 négyzetméter alapterületű, 2 normál ágy és egy kanapé tartozik a szobához, saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel felszereltek.
Veli Mel háromágyas standard parkra néző balkonos szoba: felszereltség szempontjából megegyezik a Sahara Rab szobákéval, a szobához balkon is tartozik. 
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, TV-szoba, wifi
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: széf a recepción, ajándékbolt, pénzváltó, kávézó, játékszoba.
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): Miniklub, teniszpálya, asztalitenisz, táncos estek, játszóház
Kisállat: 5 kg alatti kisállat, felár ellenében vihető
Mozgásukban korlátozott utazóknak: nem ajánlott, mert akadálymentesített szobával nem rendelkezik
Parkolás: ingyenes parkolás biztosított
 
Az 1120 lakosú Lopar a sziget legészakibb részén, Rab városától 14 kilométerre található. Legnagyobb vonzerejét 22 homokos lassan mélyülő strandja jelenti. Annyira sekély ez az öböl, hogy a szemközt látható szigetre akár át is sétálhatunk. Itt található a Paradicsom-part, amely Horvátország egyik leghíresebb strandja. A 2 km hosszú, kék zászlós, sekély, lassan mélyülő strand a kisgyermekes családok, és kezdő úszok számára is kiváló.
 
A csodaszép Rab sziget alig 550 kilométerre található Budapesttől, Horvátország Kvarner régiójának kellős közepén. Egy, a szigeten töltött nyaralás csodálatos élmény az egész családnak. Ahogy haladunk a komppal, szinte senki nem hiszi el, hogy a sziget belsején egy zöldellő erdős terület vár minket, sok kiváló, olykor homokos stranddal.
 
Rab szigeten és környékén számtalan érdekesség és látnivaló található:
Rab város - Rab sziget központja, tipikus középkori város, városfallal körülvéve. Jelképe a négy román harangtorony. Az óváros északi részén elhelyezkedő Komrčar park az egyik legszebb a városi parkok között.
Dundor erdő és Kormcar park - Rab gyönyörű természeti adottságairól is ismert. A Rab sziget egyik büszkesége a Rab óvárosában található csodás Komrcar park. A parkban megpihenni idillikus élményt kínál.
Rab környékén több izgalmas, lakatlan, de látogatható sziget található. A legnépszerűbb a Goli Otok, a meztelen sziget. A Goli Otok északi része szinte teljesen csupasz, míg déli részén számos öböl található.
 

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2022.05.26.-06.16. és 09.04.-09.18. között, valamint 2022.06.16.-09.04. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetés szükséges. A teljes útiköltség 40%-át 2022. február 28-ig kell befizetni, melyről az utazási iroda díjbekérőt küld. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének az Utazok.hu Kft.-nek (MKEH: U-001739). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Hotel Sahara/Rab*** és Hotel Veli Mel*** - Lopar   Elhelyezkedés: Lopar városában a San Marino szállodakomplexumon belül található a Hotel Sahara/Rab*** és a Hotel Veli Mel***. Elhelyezkedésüknek köszönhetően kiváló választás családoknak, hisz Horvátország legnépszerűbb, homokos lassan mélyülő partszakasza tartozik a szállodához. Az épületek egy domboldalon találhatók, zöld növényekkel körülvéve, a part 150-200 méterre, Rab város központja 14,4 km-re, Lopar város központja 2 km-re található. A Veli Mel épület fekvése szempontjából közelebb helyezkedik el a parthoz, mint a Sahara/Rab.  Part és strand: lassan mélyülő, homokos strand Szobák: Sahara/Rab háromágyas standard francia balkonos szobák: 19 négyzetméter alapterületű, 2 normál ágy és egy kanapé tartozik a szobához, saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel felszereltek. Veli Mel háromágyas standard parkra néző balkonos szoba: felszereltség szempontjából megegyezik a Sahara Rab szobákéval, a szobához balkon is tartozik.  A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, TV-szoba, wifi A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: széf a recepción, ajándékbolt, pénzváltó, kávézó, játékszoba. Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): Miniklub, teniszpálya, asztalitenisz, táncos estek, játszóház Kisállat: 5 kg alatti kisállat, felár ellenében vihető Mozgásukban korlátozott utazóknak: nem ajánlott, mert akadálymentesített szobával nem rendelkezik Parkolás: ingyenes parkolás biztosított   Az 1120 lakosú Lopar a sziget legészakibb részén, Rab városától 14 kilométerre található. Legnagyobb vonzerejét 22 homokos lassan mélyülő strandja jelenti. Annyira sekély ez az öböl, hogy a szemközt látható szigetre akár át is sétálhatunk. Itt található a Paradicsom-part, amely Horvátország egyik leghíresebb strandja. A 2 km hosszú, kék zászlós, sekély, lassan mélyülő strand a kisgyermekes családok, és kezdő úszok számára is kiváló.   A csodaszép Rab sziget alig 550 kilométerre található Budapesttől, Horvátország Kvarner régiójának kellős közepén. Egy, a szigeten töltött nyaralás csodálatos élmény az egész családnak. Ahogy haladunk a komppal, szinte senki nem hiszi el, hogy a sziget belsején egy zöldellő erdős terület vár minket, sok kiváló, olykor homokos stranddal.   Rab szigeten és környékén számtalan érdekesség és látnivaló található: • Rab város - Rab sziget központja, tipikus középkori város, városfallal körülvéve. Jelképe a négy román harangtorony. Az óváros északi részén elhelyezkedő Komrčar park az egyik legszebb a városi parkok között. • Dundor erdő és Kormcar park - Rab gyönyörű természeti adottságairól is ismert. A Rab sziget egyik büszkesége a Rab óvárosában található csodás Komrcar park. A parkban megpihenni idillikus élményt kínál. • Rab környékén több izgalmas, lakatlan, de látogatható sziget található. A legnépszerűbb a Goli Otok, a meztelen sziget. A Goli Otok északi része szinte teljesen csupasz, míg déli részén számos öböl található.  

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A szobák háromágyasak, maximum egy pótágy elhelyezésére van lehetőség. Pótágyon a gyermek kedvezmények születési sorrendben értendőek. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Utazok.hu Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: 06 20 444 5545 (Munkanapokon: 9:00-17:00)
E-mail: utazas@utazok.hu
Engedélyszám: U-001739

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek