Hotel Miramonti***

 • Torino
 • 4 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos!Beváltható: 2022. március 26 -ig.
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
-25%
199 900 Ft helyett
A készlet erejéig!
149 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

5 napos városnézés Torinoban!

Az ajánlat tartalma:

Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide!

 • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Torino - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska):
  • 1 db max. 40x20x25cm

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 11.900 Ft/csomag (10 kg/db max 55x40x20 cm)
 • 1 db feladandó poggyász: 19.900 Ft/csomag (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 11.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható

Egyéb költségek, felárak:

 • Foglalási díj (Check-in oda és vissza az utazási iroda által): 2.000 Ft/fő
 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Torino: Indulás: 05:45 Érkezés: 07:30
 • Torino - Budapest: Indulás: 21:25 Érkezés: 23:10

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Torino a varázslatos Piemont régió fővárosa. Olaszország északnyugati részén, a Pó folyó partján terül el, a francia-olasz határtól 100 km-re, Milánótól 140 km-re helyezkedik el. Olaszország 4. legnagyobb és legnépesebb városa. Észak-Olaszország egyik fontos gazdasági és kulturális központja, az egyesített Olaszország első fővárosa, gazdag és nagy múltú kultúrával és művészettel. Elegáns, fehér épületei, széles sugárútjai, árkádjai, melyek alatt elegáns üzletek működnek, a francia városokhoz teszik hasonlóvá. Egy kifejezetten arisztokratikus és elegáns város. Természeti környezete az Alpoknak köszönhetően gyönyörű. A város ma a régi és az új fantasztikus keveréke és látnivalók ragyogó sorát kínálja.
 
Látnivalók Torinoban:
 • Mole Antonelliana: épülete Torino szimbóluma, amely a maga 167,5 méteres magasságával uralja a város panorámáját. Eredetileg zsinagógának szánták, ám napjainkban a Nemzeti Mozimúzeumnak ad otthont, amely a filmművészet történetét meséli el a kezdetektől napjainkig.
 • Madama-palota (Palazzo Madama): a város legnevezetesebb épülete, mely különböző stílusokat vonultat fel. Eredetileg egy középkori vár volt, amelynek homlokzata elé barokk homlokzatot emeltek. 1997-ben az UNESCO felvette a világörökség listájára.
 • Piazza San Carlo: Torino egyik legszebb tere, melyet minden turistának érdemes meglátogatni, árkádjai alatt Torino legrégebbi kávézói vannak.
 • Palazzo Reale: a királyi palota, mely a Piazza Castellon áll.
 • Palazzo Carignano: Lenyűgöző méretű palotakomplexum, melyet a 17. században építettek a Savoya-dinasztia legfiatalabb ágának számító Carignano hercegek családjának. A 19. században a parlament a palota területén ült, ma az épület múzeumnak ad otthont.
 • Stupinigi vadászkastély: Az UNESCO Világörökség része, a 18. század végén építettek a Savoy-házhoz, belső tere még mindig az eredeti formatervezést őrzi.
 • Castello del Valentino: Francia stílusú kastély, amelyet a savoyai hercegek egyik rezidenciájaként használtak fel. Jelenleg a Valentino-kastély ad otthont az Egyetem Építészmérnöki Karának.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2022.01.11.-01.15., 01.25.-01.29., 02.01.-02.05., 02.22.-02.26., 03.01.-03.05., 03.08.-03.12., 03.15.-03.19. és 03.22.-03.26. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. A partner iroda ezután kiállítja az utazási szerződést, melyet az utasnak 24 órán belül kell visszaküldenie. A szerződés visszaküldésekor érvényes aktuális árakon tudja az iroda az utazást lefoglalni, amennyiben az ár addig megemelkedne, úgy azt haladéktalanul jelzi az utas felé. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Bemutatkozás

Torino a varázslatos Piemont régió fővárosa. Olaszország északnyugati részén, a Pó folyó partján terül el, a francia-olasz határtól 100 km-re, Milánótól 140 km-re helyezkedik el. Olaszország 4. legnagyobb és legnépesebb városa. Észak-Olaszország egyik fontos gazdasági és kulturális központja, az egyesített Olaszország első fővárosa, gazdag és nagy múltú kultúrával és művészettel. Elegáns, fehér épületei, széles sugárútjai, árkádjai, melyek alatt elegáns üzletek működnek, a francia városokhoz teszik hasonlóvá. Egy kifejezetten arisztokratikus és elegáns város. Természeti környezete az Alpoknak köszönhetően gyönyörű. A város ma a régi és az új fantasztikus keveréke és látnivalók ragyogó sorát kínálja.   Látnivalók Torinoban: Mole Antonelliana: épülete Torino szimbóluma, amely a maga 167,5 méteres magasságával uralja a város panorámáját. Eredetileg zsinagógának szánták, ám napjainkban a Nemzeti Mozimúzeumnak ad otthont, amely a filmművészet történetét meséli el a kezdetektől napjainkig. Madama-palota (Palazzo Madama): a város legnevezetesebb épülete, mely különböző stílusokat vonultat fel. Eredetileg egy középkori vár volt, amelynek homlokzata elé barokk homlokzatot emeltek. 1997-ben az UNESCO felvette a világörökség listájára. Piazza San Carlo: Torino egyik legszebb tere, melyet minden turistának érdemes meglátogatni, árkádjai alatt Torino legrégebbi kávézói vannak. Palazzo Reale: a királyi palota, mely a Piazza Castellon áll. Palazzo Carignano: Lenyűgöző méretű palotakomplexum, melyet a 17. században építettek a Savoya-dinasztia legfiatalabb ágának számító Carignano hercegek családjának. A 19. században a parlament a palota területén ült, ma az épület múzeumnak ad otthont. Stupinigi vadászkastély: Az UNESCO Világörökség része, a 18. század végén építettek a Savoy-házhoz, belső tere még mindig az eredeti formatervezést őrzi. Castello del Valentino: Francia stílusú kastély, amelyet a savoyai hercegek egyik rezidenciájaként használtak fel. Jelenleg a Valentino-kastély ad otthont az Egyetem Építészmérnöki Karának.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. A megrendelési űrlapon találod az aktuális árakat a szállás leírásánál. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az úti okmánynak érvényesnek kell lennie a hazautazás napjától számított minimum 3 hónapig!

Elérhetőség

Utazok.hu Utazási Iroda
1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
E-mail: utazas@utazok.hu
Telefon: 06 20 444 5545