Ditlin Boutique Hotel

 • Pápa
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos!Beváltható: 2021. március 31 -ig.
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
42 000 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Pihentető napok a Bakonyban!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére superior szobában 
 • Reggelis ellátás
 • Ingyenes kerékpárhasználat (előzetes regisztrációt követően)
 • 10% kedvezmény a Várkertfürdőbe
 • Ingyenes WiFi használat
 • Ingyenes parkolás

Felárak:

 • Éjszaka hosszabbítás: 21.000 Ft/2 fő/éj

Bemutatkozás

A Ditlin Boutique Hotel, Pápa történelmi utcájában, a Várkertfürdő közelében található. A mini szállodának egy évszázados nagypolgári villa ad otthont, Pápa legpatinásabb utcájában, az Esterházy úton. A környéken egyedülálló, boutique hotel stílusban álmodták meg a szállodát, mely 2018-ban nyitotta meg kapuit. Az épület hangulatában keverednek az antik és modern elemek, a hotel designjában a visszafogott, de egyedi stílusra törekedtek, ami családiassá varázsolja e századelős villát. A sajátos atmoszféra a Ditlin hotel vonzerője. 
 
A vendégek kényelmét nyolc egyedi tervezésű szoba biztosítja. Valamennyi szoba kétágyas, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik. A szállodához tágas étterem, valamint egy belső kertre néző fedett terasz is tartozik, mely kisebb rendezvények lebonyolítására kiváló helyszínt biztosít.
 
Pápa a Bakony és a Kisalföld találkozásánál fekszik, Közép-Európa egyik legszebb, műemlékekben gazdag kisvárosa. A városképet meghatározó barokk Fő tér közepén áll a barokk stílusú Nagytemplom. A templom mögött, a középkori vár helyén épült az Esterházy család főúri várkastélya. A kastély mögött húzódó park természetvédelmi terület. A Fő térhez csatlakozó, a középkori városszerkezetet őrző utcák, közlék (átjárók), kis udvarok meghitt, rendkívüli melegséget, az itáliaihoz hasonló hangulatot őriznek, a régi, új színekben pompázó belső udvarok, a galériák és múzeumok pedig hívogatják a látogatót. A történelmi múlt értékei, a város kulturális programkínálata, valamint az új, egész évben működő termálfürdő sokoldalú kikapcsolódási lehetőséget nyújt az oda látogató vendégeknek, gyermekkel érkező családoknak.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2021. március 31-ig hétköznapokon és hétvégéken is, a szabad helyek függvényében a szállodával előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: kiemelt és ünnepi időszakokban.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Ditlin Boutique Hotel, Pápa történelmi utcájában, a Várkertfürdő közelében található. A mini szállodának egy évszázados nagypolgári villa ad otthont, Pápa legpatinásabb utcájában, az Esterházy úton. A környéken egyedülálló, boutique hotel stílusban álmodták meg a szállodát, mely 2018-ban nyitotta meg kapuit. Az épület hangulatában keverednek az antik és modern elemek, a hotel designjában a visszafogott, de egyedi stílusra törekedtek, ami családiassá varázsolja e századelős villát. A sajátos atmoszféra a Ditlin hotel vonzerője.    A vendégek kényelmét nyolc egyedi tervezésű szoba biztosítja. Valamennyi szoba kétágyas, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik. A szállodához tágas étterem, valamint egy belső kertre néző fedett terasz is tartozik, mely kisebb rendezvények lebonyolítására kiváló helyszínt biztosít.   Pápa a Bakony és a Kisalföld találkozásánál fekszik, Közép-Európa egyik legszebb, műemlékekben gazdag kisvárosa. A városképet meghatározó barokk Fő tér közepén áll a barokk stílusú Nagytemplom. A templom mögött, a középkori vár helyén épült az Esterházy család főúri várkastélya. A kastély mögött húzódó park természetvédelmi terület. A Fő térhez csatlakozó, a középkori városszerkezetet őrző utcák, közlék (átjárók), kis udvarok meghitt, rendkívüli melegséget, az itáliaihoz hasonló hangulatot őriznek, a régi, új színekben pompázó belső udvarok, a galériák és múzeumok pedig hívogatják a látogatót. A történelmi múlt értékei, a város kulturális programkínálata, valamint az új, egész évben működő termálfürdő sokoldalú kikapcsolódási lehetőséget nyújt az oda látogató vendégeknek, gyermekkel érkező családoknak.

Elérhetőség

Ditlin Boutique Hotel
8500 Pápa, Esterházy út 19.

NTAK regisztrációs szám: PA19001253
NTAK szerinti besorolás: Panzió

Szabad szobák

november

Ke Sze Csü Szo Va
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek