01
nap
01
óra
01
perc
01
mp
Vakáció akció a Szallasguru.hu-n!

Golf Hotel Corallo

  • Montecatini Terme
  • 5 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.22 - 2025.03.22. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
 Vakáció akció ár
A készlet erejéig!
144 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

6 napos lazítás a csodás Toszkánában!

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

  • 6 nap/5 éjszaka szállás 2 fő részére a Golf Hotel Corallo standard vagy superior kétágyas szobáiban
  • Öt alkalommal reggelis ellátás 2 fő részére
  • Ingyenes úszómedence használat a nyári időszakban
  • Ingyenes Wifi elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Gyermek 0-1,99 év között: 15 €/fő/éj (a szülőkkel egy ágyban vagy babaágyban a szabad helyek függvényében)
  • Elhelyezés 2 éves kortól pótágyon vagy meglévő ágyon lekérésére, időszaktól függően a szálláshellyel egyeztetve lehetséges.
     

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Háromfogásos vacsora felára: 30 €/fő/éj (italfogyasztást nem tartalmaz)
  • Parkolás: 10 €/nap
  • Idegenforgalmi adó: 1 €/fő/éj

Bemutatkozás

A toszkán régió közkedvelt fürdővárosában, Montecatini Terme központjában, a gyógyfürdő és a bevásárlóutca közelében található a Golf Hotel Corallo. A szálloda szobái nemrégiben lettek felújítva. A kényelemről síkképernyős TV, légkondícionáló, minibár, széf és wifi elérhetőség gondoskodik. A szálloda tetőteraszán helyet kapó medencéből szép kiállítás nyílik a városra és a környező vidékre. Élvezd a nap melegét és a kilátást egy koktél társaságában. A szálloda éttermében tipikus toszkán fogások közül lehet választani, melyet igazi olaszos hangulatban az épület előtt megterített asztalokon is el lehet fogyasztani. A játékszoba mindig nyitva várja a legfiatalabb vendégek érkezését.
 
Montecatini Terme
A mindössze 20.000 fős kivárost több százezren látogatják meg évente, köszönhetően a világhírű gyógyvizének. Montecatini Terme már a 16 században büszkélkedhetett fürdőkkel, az első és a leghíresebb a Tettuccio Terme a város főutcáján épült. Népszerűek még a Regina, az Excelsior és a Leopoldine nevekre hallgató termálfürdők is. A város gyógyvize gazdag különféle ásványi anyagokban, a testre és a bőrre egyaránt jó hatással van.
 
Természetesen Montecatini Terme-ben nem csak fürdőzésre van lehetőség. A város főutcáján végigsétálva számos üzletet, butikokat találhatunk. Ha nem szeretnénk annyit költekezni akkor mindenképpen látogassuk meg a szomszédos kisvárost is, Montecatini Alto-ba fogaskerekűvel juthatunk el. Az itt található Grocco piac tökéletes hely lehet néhány szuvenír begyűjtésére.
 
Toszkána
A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.
 
Firenze (kb. 50 km)
Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.
 
Lucca (25 km)
Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időszakok: olasz ünnepnapok, de foglalható a szabad helyek függvényében 2024. húsvét - vásárlás előtt érdeklődjön a szállodánál az ünnepi időszakokra vonatkozóan. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében, az info@golfhotelcorallo.it e-mail címen. Amennyiben 2024. április-szeptember között utazna, a foglalás leghamarabb 2024. márciusában lehetséges. Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 7 nappal lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A toszkán régió közkedvelt fürdővárosában, Montecatini Terme központjában, a gyógyfürdő és a bevásárlóutca közelében található a Golf Hotel Corallo. A szálloda szobái nemrégiben lettek felújítva. A kényelemről síkképernyős TV, légkondícionáló, minibár, széf és wifi elérhetőség gondoskodik. A szálloda tetőteraszán helyet kapó medencéből szép kiállítás nyílik a városra és a környező vidékre. Élvezd a nap melegét és a kilátást egy koktél társaságában. A szálloda éttermében tipikus toszkán fogások közül lehet választani, melyet igazi olaszos hangulatban az épület előtt megterített asztalokon is el lehet fogyasztani. A játékszoba mindig nyitva várja a legfiatalabb vendégek érkezését.   Montecatini Terme A mindössze 20.000 fős kivárost több százezren látogatják meg évente, köszönhetően a világhírű gyógyvizének. Montecatini Terme már a 16 században büszkélkedhetett fürdőkkel, az első és a leghíresebb a Tettuccio Terme a város főutcáján épült. Népszerűek még a Regina, az Excelsior és a Leopoldine nevekre hallgató termálfürdők is. A város gyógyvize gazdag különféle ásványi anyagokban, a testre és a bőrre egyaránt jó hatással van.   Természetesen Montecatini Terme-ben nem csak fürdőzésre van lehetőség. A város főutcáján végigsétálva számos üzletet, butikokat találhatunk. Ha nem szeretnénk annyit költekezni akkor mindenképpen látogassuk meg a szomszédos kisvárost is, Montecatini Alto-ba fogaskerekűvel juthatunk el. Az itt található Grocco piac tökéletes hely lehet néhány szuvenír begyűjtésére.   Toszkána A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.   Firenze (kb. 50 km) Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.   Lucca (25 km) Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.

Hasznos információk

Check-in: 15:00-től, check-out: 10:00 óráig.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet