01
nap
01
óra
01
perc
01
mp
Vakáció akció a Szallasguru.hu-n!

Villa Grande

  • Hévíz
  • 6 éj, 4 fő részére
  • Önellátás
  • Fontos! Felhasználható: 2024.02.24 - 10.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
-50%
 Vakáció akció ár
279 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
139 000 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

7 napos családi pihenés Hévízen!

Az ajánlat tartalma:

  • 7 nap/6 éjszaka szállás 4 fő részére igényesen bereendezett, panorámás tetőtéri apartmanban önellátással, kizárólag pénteki érkezéssel és csütörtöki távozással
  • Az apartman felszereltsége:
    • Két hálószoba: klíma, széf, LCD TV, antiallergén ágynemű
    • Két fürdőszoba: zuhanykabin, WC, hajszárító, törölköző
    • Konyha-étkező-nappali: kinyitható kanapé 2 fő részére, mikrohullámú sütő, gáztűzhely sütővel, vízforraló, tea- és filteres kávéfőző, hűtő
    • Kényelmes székekkel és asztallal felszerelt, fedett erkély napernyővel és ruhaszárítóval
  • Érkezéskor üdvözlő kávé-, tea- és ásványvíz bekészítés
  • HeBi kerékpár bérlési lehetőség
  • Ingyenes WiFi használat
  • Ingyenes parkolás az udvaron korlátozott számban, vagy a környék utcáin
  • Változatos kirándulási- és programlehetőségek, Balaton-parti strandok a környéken
     

Felárak:

  • További személyek (életkortól függetlenül): 4.900 Ft/fő/éj (max. 2 fő részére pótágyazható)
  • Úszógumi bérlés: 1.000 Ft/fő/tartózkodás
  • Idegenforgalmi adó: 680 Ft/fő/éj (18 éves kortól, a helyszínen készpénzben fizetendő)

Bemutatkozás

Villa Grande Hévízen, a centrumhoz közel, egy kellemes, nyugodt utcában található, 10-12 perc sétára a Hévízi Tófürdőtől. A frissen felújított, modern stílusban berendezett, vintage elemekkel színesített, otthoni kényelmet idéző vendégház teteőterében egy két hálószobás családi apartmannal várják a vendégeket. Mindkét szoba kétágyas, saját zuhanykabinos fürdőszobával, légkondicionálóval, széffel, ingyenes wifivel, LCD TV-vel, antiallergén ágyneművel, hajszárítóval felszerelt. A nappali-konyha-étkező helyiségben található kanapé további 2 fő elhelyezésére alkalmas, így az apartman akár 6 fő részére is megfelelő választás. A konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, sütővel, vízforralóval, tea- és filteres kávéfőző géppel felszerelt. Az apartmanhoz egy keleti fekvésű, zárt, napernyővel, kényelmes székekkel és asztallal felszerelt erkély is tartozik. Az autóval érkező vendégek korlátozott számban használhatják a zárt udvari parkolót vagy a környék utcáin lévő parkolóhelyeket is.

Hévíz a világon egyedülálló magyar csoda! A hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely a testet és a lelket egyaránt felüdíti. A víz gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően számos betegség kezelésében gyógyító erejű, de a reumás és mozgásszervi megbetegedések gyógyításában kifejezetten utánozhatatlan. A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, s a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógytényezők különleges értékeit képviselik.

A legtöbb üdülőhelytől eltérően Hévíz minden évszakban várja vendégeit. Tavasszal a virágba borult város fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség. Nyáron strandolás, a Tófürdő területén megépült gyermekmedence és a színes nyári programok örvendeztetik a kikapcsolódásra vágyókat. Ősszel és télen a sajátos mikroklíma varázsolja egyedivé a várost. Hévíz számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb színes programok közül választhatnak a vendégek. Ahogy az évszakok változnak, úgy mutatja meg mindig új arcát a város. Színes programjai gondoskodnak róla, hogy mindig legyen valami, amiért érdemes Hévízre látogatni. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel, mindössze 7 km-re található. Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás (várak, kilátók, nemzeti parkok) és sportolási lehetőség közül választhatnak.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. október 31-ig kizárólag pénteki érkezéssel és csütörtöki távozással, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Villa Grande Hévízen, a centrumhoz közel, egy kellemes, nyugodt utcában található, 10-12 perc sétára a Hévízi Tófürdőtől. A frissen felújított, modern stílusban berendezett, vintage elemekkel színesített, otthoni kényelmet idéző vendégház teteőterében egy két hálószobás családi apartmannal várják a vendégeket. Mindkét szoba kétágyas, saját zuhanykabinos fürdőszobával, légkondicionálóval, széffel, ingyenes wifivel, LCD TV-vel, antiallergén ágyneművel, hajszárítóval felszerelt. A nappali-konyha-étkező helyiségben található kanapé további 2 fő elhelyezésére alkalmas, így az apartman akár 6 fő részére is megfelelő választás. A konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, sütővel, vízforralóval, tea- és filteres kávéfőző géppel felszerelt. Az apartmanhoz egy keleti fekvésű, zárt, napernyővel, kényelmes székekkel és asztallal felszerelt erkély is tartozik. Az autóval érkező vendégek korlátozott számban használhatják a zárt udvari parkolót vagy a környék utcáin lévő parkolóhelyeket is. Hévíz a világon egyedülálló magyar csoda! A hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely a testet és a lelket egyaránt felüdíti. A víz gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően számos betegség kezelésében gyógyító erejű, de a reumás és mozgásszervi megbetegedések gyógyításában kifejezetten utánozhatatlan. A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, s a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógytényezők különleges értékeit képviselik. A legtöbb üdülőhelytől eltérően Hévíz minden évszakban várja vendégeit. Tavasszal a virágba borult város fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség. Nyáron strandolás, a Tófürdő területén megépült gyermekmedence és a színes nyári programok örvendeztetik a kikapcsolódásra vágyókat. Ősszel és télen a sajátos mikroklíma varázsolja egyedivé a várost. Hévíz számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb színes programok közül választhatnak a vendégek. Ahogy az évszakok változnak, úgy mutatja meg mindig új arcát a város. Színes programjai gondoskodnak róla, hogy mindig legyen valami, amiért érdemes Hévízre látogatni. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel, mindössze 7 km-re található. Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás (várak, kilátók, nemzeti parkok) és sportolási lehetőség közül választhatnak.

Hasznos információk

Az apartman egy meredek, de biztonságos lépcsőn közelíthető meg. A foglaltsági naptár csak tájékoztató jellegű, az aktuálisan szabad időpontokról kérjük, érdeklődjön a megadott e-mail címen. A foglalás meg nem érkezés vagy lemondás esetén vissza nem térítendő, visszaigazolt érkezési időpont nem módosítható. Az apartman pénteken az érkezés napján 12:00 órától 18 óráig foglalható el, az utazás napján csütörtökön 10:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére.

Elérhetőség

Villa Grande
8380 Hévíz, Kodály Zoltán utca 8.

NTAK regisztrációs szám: MA20011915
NTAK szerinti besorolás: Magánszálláshely

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek