Tengerparti kikapcsolódás Malagán!

 • Malaga
 • 4 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2023.11.07 - 2024.01.27. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
309 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:

 • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Önellátás
 • Repülőjegy Budapest - Malaga - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák:
  • 1 db max. 40x30x20cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 37.500 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 58.000 Ft/poggyász (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 37.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
    

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Malaga: Indulás: 16:55 Érkezés: 20:35
 • Malaga - Budapest: Indulás: 21:15 Érkezés: 00:50 (+1 nap)
   

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Malaga (Málaga) Andalúzia modern, csodaszép kikötővárosa, Spanyolország egyik legnépesebb városa. Costa Del Sol, azaz a napos part központja és egyik legkedveltebb turistacélpontja. Ezt egészen kiváló gasztronómiájának és borainak, enyhe éghajlatának, valamint a napsütéses órák rendkívül magas számának köszönheti. A strandolás mellett a város építészeti nevezetességeket, érdekes múzeumokat és kirándulási lehetőségeket is kínál, valamint éjszakai élete is jelentős. Malaga strandjai rendkívül jól felszereltek és mindenféle vízisport kipróbálható rajtuk. A strandokat tengerparti promenád köti őket össze és a hangulatot sokszor élő flamenco-zene teszi még jobbá. Két fő strandja a híres La Malagueta és a Pedregalejo vagy más néven Las Acacias. A városközponthoz közel található homokos La Malagueta rendkívül népszerű a helyiek körében, ahol sötétedés után a strand környéki szórakozóhelyeken beindul az éjszakai élet.
 
Látnivalók:
 • Alcazaba: A malagai Alcazaba a város kormányzóinak palotája volt. Nagy erőd lenyűgöző építészettel, szép kertekkel, csodálatos kilátással a tengerre és a városra, Malaga egyik első számú látnivalója.
 • Gibralfaro vár: Az Alcazaba fölött, 130 méter magas dombon magasodó, mór Gibralfaro várról csodálatos kilátás nyílik a bikaviadal arénára, a kikötőre és a tengerre, illetve másik oldalra nézve a hegyekre. Főleg a környezet és a lenyűgöző kilátás miatt érdekes, Malagában járva kihagyhatatlan látnivaló.
 • Katedrális/La Manquita: Az óvárosban található hatalmas és lenyűgöző szépségű katedrális 84 méter magas. A barcelonai La Sagrada Familiához hasonlóan a La Manquita is befejezetlen: két tornyot terveztek hozzá, de csak egy készült el.
 • Calle Larios: Malaga történelmi központjában található a város leghíresebb utcája, számos étteremmel, kávézóval és üzlettel, így mindig tele van emberekkel.
 • Picasso Múzeum és Picasso szülőháza: A Málagai Picasso Múzeumban ma a világhírű spanyol festőművész több mint 200 alkotását tekinthetjük meg. Picasso szülőháza pedig a város leghíresebb tere, a Plaza de la Merced egyik sarkán található (Museo Casa Natal de Picasso), amely ma szintén múzeumként látogatható.
 • La Concepción botanikus kert: Gyönyörű botanikus kert egzotikus növényekkel, pálmákkal, tavacskákkal és római szobrokkal.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.11.07.-11.11., 11.14.-11.18., 11.21.-11.25., 11.28.-12.02., 12.05.-12.09., 12.12.-12.16., 2024.01.09.-01.13., 01.16.-01.20. és 01.23.-01.27. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 50% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Malaga (Málaga) Andalúzia modern, csodaszép kikötővárosa, Spanyolország egyik legnépesebb városa. Costa Del Sol, azaz a napos part központja és egyik legkedveltebb turistacélpontja. Ezt egészen kiváló gasztronómiájának és borainak, enyhe éghajlatának, valamint a napsütéses órák rendkívül magas számának köszönheti. A strandolás mellett a város építészeti nevezetességeket, érdekes múzeumokat és kirándulási lehetőségeket is kínál, valamint éjszakai élete is jelentős. Malaga strandjai rendkívül jól felszereltek és mindenféle vízisport kipróbálható rajtuk. A strandokat tengerparti promenád köti őket össze és a hangulatot sokszor élő flamenco-zene teszi még jobbá. Két fő strandja a híres La Malagueta és a Pedregalejo vagy más néven Las Acacias. A városközponthoz közel található homokos La Malagueta rendkívül népszerű a helyiek körében, ahol sötétedés után a strand környéki szórakozóhelyeken beindul az éjszakai élet.   Látnivalók: Alcazaba: A malagai Alcazaba a város kormányzóinak palotája volt. Nagy erőd lenyűgöző építészettel, szép kertekkel, csodálatos kilátással a tengerre és a városra, Malaga egyik első számú látnivalója. Gibralfaro vár: Az Alcazaba fölött, 130 méter magas dombon magasodó, mór Gibralfaro várról csodálatos kilátás nyílik a bikaviadal arénára, a kikötőre és a tengerre, illetve másik oldalra nézve a hegyekre. Főleg a környezet és a lenyűgöző kilátás miatt érdekes, Malagában járva kihagyhatatlan látnivaló. Katedrális/La Manquita: Az óvárosban található hatalmas és lenyűgöző szépségű katedrális 84 méter magas. A barcelonai La Sagrada Familiához hasonlóan a La Manquita is befejezetlen: két tornyot terveztek hozzá, de csak egy készült el. Calle Larios: Malaga történelmi központjában található a város leghíresebb utcája, számos étteremmel, kávézóval és üzlettel, így mindig tele van emberekkel. Picasso Múzeum és Picasso szülőháza: A Málagai Picasso Múzeumban ma a világhírű spanyol festőművész több mint 200 alkotását tekinthetjük meg. Picasso szülőháza pedig a város leghíresebb tere, a Plaza de la Merced egyik sarkán található (Museo Casa Natal de Picasso), amely ma szintén múzeumként látogatható. La Concepción botanikus kert: Gyönyörű botanikus kert egzotikus növényekkel, pálmákkal, tavacskákkal és római szobrokkal.

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886