Kalandozás a meseszép Szardínián!

 • Szardínia/Cagliari
 • 4 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2023.07.11 - 10.28. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
299 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:

Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide >>
 

 • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás vagy reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Cagliari - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska):
  • 1 db max. 40x20x25cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 22.000 Ft/poggyász (10 kg/db max. 55x40x20 cm)
 • 1 db feladandó poggyász: 28.000 Ft/poggyász (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 22.000 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható
    

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Cagliari: Indulás: 06:25 Érkezés: 08:30
 • Cagliari - Budapest: Indulás: 16:00 Érkezés: 18:05
   

Transzfer:

 • A repülőtérről egyénileg tömegközlekedéssel vagy taxival van lehetőség eljutni a szálláshelyre
   

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>
 • A repülőtérről egyénileg tömegközlekedéssel vagy taxival van lehetőség eljutni a szálláshelyre.
 • Beutazási inrofmációk: Megnézem most >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Cagliari Szardínia legnagyobb városa és egyben a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosa. A város gazdag templomokban, múzeumokban és a közvetlen közelében lévő nagyszerű strandokban. Klímája jellegzetesen mediterrán, sőt Afrika közelsége miatt már-már szubtrópusinak mondható, ezt bizonyítja különleges növényzete, nagyméretű fái és virágai. Botanikus kertjében csodás orchideákat, hibiszkuszokat, pálmákat, különleges szubtrópusi növényeket, a mocsarasokon pedig flamingó rezervátot találhatunk.
 
Szardínia a Földközi-tenger második, Európa nyolcadikb legnagyobb szigete. Területén több kilométer hosszan húzódnak a finom homokos, kristálytiszta vizű strandok, de ezeken kívül hatalmas régészeti, természeti és kulturális örökséggel is rendelkezik.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.07.11.-07.15., 07.18.-07.22., 07.25.-07.29., 08.01.-08.05., 08.08.-08.12., 08.22.-08.26., 08.29.-09.02., 09.19.-09.23., 10.03.-10.07., 10.10.-10.14. és 10.24.-10.28. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 50% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és az Utazok.hu Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Bemutatkozás

Cagliari Szardínia legnagyobb városa és egyben a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosa. A város gazdag templomokban, múzeumokban és a közvetlen közelében lévő nagyszerű strandokban. Klímája jellegzetesen mediterrán, sőt Afrika közelsége miatt már-már szubtrópusinak mondható, ezt bizonyítja különleges növényzete, nagyméretű fái és virágai. Botanikus kertjében csodás orchideákat, hibiszkuszokat, pálmákat, különleges szubtrópusi növényeket, a mocsarasokon pedig flamingó rezervátot találhatunk.   Szardínia a Földközi-tenger második, Európa nyolcadikb legnagyobb szigete. Területén több kilométer hosszan húzódnak a finom homokos, kristálytiszta vizű strandok, de ezeken kívül hatalmas régészeti, természeti és kulturális örökséggel is rendelkezik.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találja. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség. Az utazáshoz a kiegészítő szolgáltatások közül a 10 kg-os feladandó poggyász és az elsőbbségi beszállás választható, melyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az úti okmánynak érvényesnek kell lennie a hazautazás napjától számított minimum 3 hónapig!

Az utazás szervezője

Utazok.hu Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: 06 20 444 5545 (Munkanapokon: 9:00-17:00)
E-mail: utazas@utazok.hu
Engedélyszám: U-001739