Hotel Bojatours***

 • Podgorica
 • 3 éj, 2 fő részére
 • Önellátás
 • Fontos! Felhasználható: 2023.01.10 - 02.25. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
123 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Last minute utazás Montenegróba!

Az ajánlat tartalma:


Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide >>
 

 • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás vagy reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Podgorica - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász: (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák)
  • 1 db max. 40x30x20 cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 16.500 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 22.500 Ft/poggyász (20 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 27.500 Ft/poggyász (26 kg)
 • Elsőbbségi beszállás: 19.500 Ft/fő, mely következőket is tartalmazza:
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (max.10 kg 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
 • Csoportos transzferszolgáltatás: 12.000 Ft/fő/retúr
   

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! A menetrend időpontonként eltérő lehet. (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!):

 • Budapest - Podgorica: Indulás: 08:15 Érkezés: 09:30
 • Podgorica - Budapest: Indulás: 16:00 Érkezés: 17:20
 

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>
 • Beutazási információk: Megnézem most >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Podgorica Montenegro fővárosa és legnagyobb városa. A település, mely a kőkorszak óta lakott terület és melynek írott története egészen a római korig nyúlik vissza, az idők során több nép számára is otthont adott - 400 évig az Oszmán Birodalomhoz tartozott, de még az Osztrák-Magyar-Monarchia része is volt - így több névvel is rendelkezett. Sokan még Titogradként emlékezhetnek rá a jugoszláv időkből, melyet az akkori államfő, Josip Broz Tito tiszteletére kapta, jelenlegi neve viszont elhelyezkedésére utal: a "podgorica" jelentése hegyalja.

A település környezetét a hegyvidék mellett a környező folyók határozzák meg: a város maga a Morača folyó középső részén helyezkedik el, a Ribnica és a Zeta folyók találkozásánál. Mindössze 15 km-re fekszik Montenergó és a Balkán-félsziget legnagyobb tava, a Shkodrai-tó, de a tengerpart is 40 perc autóútnyira található, ami jó hír lehet a nyáron akár 40°C feletti hőmérséklettel rendelkező, mediterrán településre látogatóknak.

A város építészetét főként a kommunizmus határozza meg, de többféle stílus keveredését láthatjuk, mely viharos múltjának köszönhető. Podgorica nagyrésze a Második Világháborúban semmisült meg, majd az 1992-es NATO bombázások is jelentős károkat okoztak. Legismertebb látnivalói a hatalmas ortodox templom, a Krisztus feltámadása székesegyház, a régi városrész a romantikus öreg kőhíddal, a Sastavci híddal, valamint a török időkből megmaradt Sahat Kula tornya. Érdemes megtekinteni a látványos, Morača folyón átívelő Millennium hídat és a nyüzsgő belváros is.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.02.04.-02.07., 02.11.-02.14., 02.18.-02.21., 02.25.-02.28., 03.04.-03.07. és 03.11.-03.14. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és az Utazok.hu Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Bemutatkozás

Podgorica Montenegro fővárosa és legnagyobb városa. A település, mely a kőkorszak óta lakott terület és melynek írott története egészen a római korig nyúlik vissza, az idők során több nép számára is otthont adott - 400 évig az Oszmán Birodalomhoz tartozott, de még az Osztrák-Magyar-Monarchia része is volt - így több névvel is rendelkezett. Sokan még Titogradként emlékezhetnek rá a jugoszláv időkből, melyet az akkori államfő, Josip Broz Tito tiszteletére kapta, jelenlegi neve viszont elhelyezkedésére utal: a "podgorica" jelentése hegyalja. A település környezetét a hegyvidék mellett a környező folyók határozzák meg: a város maga a Morača folyó középső részén helyezkedik el, a Ribnica és a Zeta folyók találkozásánál. Mindössze 15 km-re fekszik Montenergó és a Balkán-félsziget legnagyobb tava, a Shkodrai-tó, de a tengerpart is 40 perc autóútnyira található, ami jó hír lehet a nyáron akár 40°C feletti hőmérséklettel rendelkező, mediterrán településre látogatóknak. A város építészetét főként a kommunizmus határozza meg, de többféle stílus keveredését láthatjuk, mely viharos múltjának köszönhető. Podgorica nagyrésze a Második Világháborúban semmisült meg, majd az 1992-es NATO bombázások is jelentős károkat okoztak. Legismertebb látnivalói a hatalmas ortodox templom, a Krisztus feltámadása székesegyház, a régi városrész a romantikus öreg kőhíddal, a Sastavci híddal, valamint a török időkből megmaradt Sahat Kula tornya. Érdemes megtekinteni a látványos, Morača folyón átívelő Millennium hídat és a nyüzsgő belváros is.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség.

Az utazás szervezője

Utazok.hu Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: 06 20 444 5545 (Munkanapokon: 9:00-17:00)
E-mail: utazas@utazok.hu
Engedélyszám: U-001739