Tengerparti vakáció Cipruson!

 • Lárnaka
 • 7 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2023.06.10 - 10.19. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
432 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:


Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide >>
 

 • 8 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás, reggelis vagy félpanziós ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Lárnaka - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák):
  • 1 db max. 40x30x20cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 49.000 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 75.900 Ft/poggyász (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 39.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
 • Csoportos transzferszolgáltatás (Lárnaka): 9.900 Ft/fő/retúr
 • Csoportos transzferszolgáltatás (Ayia Napa): 12.900 Ft/fő/retúr
   

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

Hétfői indulással:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 16:15 Érkezés: 18:25
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 10:30 Érkezés: 12:40

Keddi és csütörtöki indulással:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 07:25 Érkezés: 11:20
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 11:55 Érkezés: 14:05

Pénteki indulással:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 05:30 Érkezés: 09:25
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 10:00 Érkezés: 12:10

Szombati indulással:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 07:10 Érkezés: 11:05
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 11:40 Érkezés: 13:50

Vasárnapi indulással:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 06:00 Érkezés: 09:55
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 10:30 Érkezés: 12:40

Júliusban, augusztusban és szeptemberben:

 • Budapest - Lárnaka: Indulás: 06:00 Érkezés: 09:55
 • Lárnaka - Budapest: Indulás: 10:30 Érkezés: 12:40

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>
 • Beutazási információk: Megnézem most >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete. A kis sziget mindent magában rejt, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Ciprus paradicsomi szigete, természeti csodákban és történelmi emlékekben egyaránt gazdag. Az antik és bizánci kultúra, a népművészetek kedvelői sok érdekeset láthatnak itt, hiszen az építészeti emlékek 9000 év és számos nép történelmét tükrözik. Több kilométer hosszú aranyhomokos tengerpart, simogató napsütés, kristálytiszta tenger, romantikus öblök, barátságos emberek és számos felfedezésre váró műemlék várja az idelátogatókat. A sziget kettéosztott, déli részén főként görögök, míg az északi részén (Törökország által megszállt) főként törökök laknak. A megszállt területeken 1983 óta létezik, az Észak-Ciprusi Török Köztársaság. A Földközi-tenger keleti medencéjében fekvő sziget éghajlata az egész világon szinte egyedülálló. Még az emberekből is sugárzik a napsütés. Itt senki sem lehet tisztában azzal, hogy mi a mese és mi a valóság, hiszen a legenda szerint itt született Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője. Ciprust fel kell fedezni! Végül, de nem utolsó sorban aki imád vásárolni, az sem csalódik, az elegáns butikokban és az utcai bazárárusoknál egyaránt nagy a választék
 
Lárnaka Ciprus egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelye. A sziget keleti partján terül el, így gyönyörű mediterrán tengerparttal, világhírű búvárhelyekkel és egy gyönyörű történelmi óvárossal büszkélkedhet. A 25 km hosszúságú tengerpartja mentén számos szálloda és luxus villapark található. A hangulatos óvárosi séták alatt ízelítőt kaphatunk a sziget történelmi hangulatából is. Lárnaka üdülőövezete a belvárostól 6-8 km távolságra található.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.06.10.-06.17., 06.15.-06.22., 06.29.-07.06., 07.06.-07.13., 07.18.-07.25., 07.23.-07.30., 08.03.-08.10., 08.14.-08.21., 09.18.-09.25. és 10.12.-10.19. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 60% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és az Utazok.hu Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Bemutatkozás

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete. A kis sziget mindent magában rejt, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Ciprus paradicsomi szigete, természeti csodákban és történelmi emlékekben egyaránt gazdag. Az antik és bizánci kultúra, a népművészetek kedvelői sok érdekeset láthatnak itt, hiszen az építészeti emlékek 9000 év és számos nép történelmét tükrözik. Több kilométer hosszú aranyhomokos tengerpart, simogató napsütés, kristálytiszta tenger, romantikus öblök, barátságos emberek és számos felfedezésre váró műemlék várja az idelátogatókat. A sziget kettéosztott, déli részén főként görögök, míg az északi részén (Törökország által megszállt) főként törökök laknak. A megszállt területeken 1983 óta létezik, az Észak-Ciprusi Török Köztársaság. A Földközi-tenger keleti medencéjében fekvő sziget éghajlata az egész világon szinte egyedülálló. Még az emberekből is sugárzik a napsütés. Itt senki sem lehet tisztában azzal, hogy mi a mese és mi a valóság, hiszen a legenda szerint itt született Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője. Ciprust fel kell fedezni! Végül, de nem utolsó sorban aki imád vásárolni, az sem csalódik, az elegáns butikokban és az utcai bazárárusoknál egyaránt nagy a választék   Lárnaka Ciprus egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelye. A sziget keleti partján terül el, így gyönyörű mediterrán tengerparttal, világhírű búvárhelyekkel és egy gyönyörű történelmi óvárossal büszkélkedhet. A 25 km hosszúságú tengerpartja mentén számos szálloda és luxus villapark található. A hangulatos óvárosi séták alatt ízelítőt kaphatunk a sziget történelmi hangulatából is. Lárnaka üdülőövezete a belvárostól 6-8 km távolságra található.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség. Az utazáshoz a kiegészítő szolgáltatások közül a 10 kg-os feladandó poggyász és az elsőbbségi beszállás választható, melyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Az utazás szervezője

Utazok.hu Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: 06 20 444 5545 (Munkanapokon: 9:00-17:00)
E-mail: utazas@utazok.hu
Engedélyszám: U-001739