Vienna Sporthotel****

  • Bécs
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.02.13 - 2025.02.13. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
81 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Irány a muzsika városa, Bécs!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a Vienna Sporthotel**** standard kétágyas szobáiban
  • Egy 6 éven aluli gyermek szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • A szálloda fürdő- és fitness részlegének használata: finn szauna, gőzfürdő, szezonális kültéri medence
  • Ingyenes internet elérhetőség a nyilvános területeken
  • Háziállatok ingyenesen bevihetőek
  • Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására; ellátás nélkül):

  • 0-5,99 év között: ingyenes
  • 6-11,99 év között pótágyon: 20 €/fő/éj
  • 12 éves kortól pótágyon: 30 €/fő/éj
  • Egy szobában maximum 2 pótágy helyezhető el.
     

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Garázs: kb. 15 €/nap
  • Beltéri golf és teniszpálya igénybevehető
  • Igény szerint masszázs és szolárium

Bemutatkozás

Vienna Sporthotel 4*** egy  modern szálloda, mely számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. A szálloda metróval mindössze 5 percre található a városközponttól és 2 perces sétára a Theaterzelt-től, ami rengeteg zenei és különféle művészeti előadásoknak ad otthont. A Vienna Sporthotel egy napenergiával fűtött szabadtéri medencével, finn szaunával, gőzfürdővel, fitneszközponttal, 10 fedett teniszpályával, valamint fedett golfközponttal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Minden szoba légkondícionált, illetve minibárral és síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. A hotelnek egy étterme is van, ahol nemzetközi, valamint olasz ételek közül választhatnak. A Schlachthausgasse metróállomás (U3) gyalog 5 perc alatt elérhető. A Vienna Sporthotel csendes környéken épült, az A4-es és A23-as autópályák könnyen megközelíthetőek.
 
Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egésznapos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található. Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt. Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumot. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az „Óriáskapu” (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható. Innen a Kärntner, majd a Mariahilfer Straßén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.
 

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható pénteki és szombati érkezéssel. Kizárt időszakok: Szilveszter, Húsvét, Ünnepek és Expo-rendezvények. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében, a reservierung1@vienna-sporthotel.at e-mail címen.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Vienna Sporthotel 4*** egy  modern szálloda, mely számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. A szálloda metróval mindössze 5 percre található a városközponttól és 2 perces sétára a Theaterzelt-től, ami rengeteg zenei és különféle művészeti előadásoknak ad otthont. A Vienna Sporthotel egy napenergiával fűtött szabadtéri medencével, finn szaunával, gőzfürdővel, fitneszközponttal, 10 fedett teniszpályával, valamint fedett golfközponttal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Minden szoba légkondícionált, illetve minibárral és síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. A hotelnek egy étterme is van, ahol nemzetközi, valamint olasz ételek közül választhatnak. A Schlachthausgasse metróállomás (U3) gyalog 5 perc alatt elérhető. A Vienna Sporthotel csendes környéken épült, az A4-es és A23-as autópályák könnyen megközelíthetőek.   Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egésznapos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található. Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt. Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumot. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az „Óriáskapu” (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható. Innen a Kärntner, majd a Mariahilfer Straßén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.  

Hasznos információk

Bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 12:00-ig.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet