A&O Hotel Warschau Wola

 • Varsó
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos! Felhasználható: 2022.05.01 - 2023.12.31. között
Így fizethetsz: Átutalás
-29%
75 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
52 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Családi városnézés Varsóban!

Az ajánlat tartalma:

A rendelkezésre álló szabad helyek megtekinthetőek,
ahol a szállodát és a szobatípust a legördülő listából szükséges kiválasztani. Megnézem most >>

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére az A&O Hotel Warschau Wola kétágyas vagy családi szobáiban
 • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
 • Két gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
 • Ingyenes internet elérhetőség
 • Utazás egyénileg

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

 • Reggeli: 0-5,99 év között ingyenes, 6 éves kortól 50% kedvezmény a reggeli teljes árából (kb. 5 €/gyermek/alkalom)
 • Háziállat: 10 €/éj
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő

Bemutatkozás

A varsói központi pályaudvar közelében várja vendégeit az A&O Hotel Warschau Wola, melyet a modern „A&O: next generation“ dizájnkoncepció jegyében terveztek. Több mint 200 egyágyas, kétágyas, családi és többágyas szoba található itt összesen 650 férőhellyel, amely sok vendég befogadására alkalmas. Akár hátizsákos, családos, üzletemberek vagy iskolai osztályok érkeznek - náluk mindenki kedvező áron talál kényelmes szállást. Az all you can eat svédasztalos reggeli és a 24-órás snackbár szükséges energiával lát el mindenkit Lengyelország fővárosának felfedezéséhez. A nagy sebességű WiFi-nek köszönhetően az egész épületben tarthatja a kapcsolatot a szeretteivel, és gond nélkül elintézheti üzleti ügyeit.
 
Varsó Lengyelország fővárosa, hatalmas trendpotenciál: vásárlás, kávézók és éttermek, múzeumok és az óvárosa csak egy pár lépés. Az a&o Hotels jól megközelíthető villamossal és metróval vagy vonattal a központi pályaudvar közelsége miatt. A gyalogos távban lévő nevezetességek: a katolikus templom, számtalan múzeum, pl. a Wola Múzeum el fogják varázsolni, ráadásul egyik gasztronómiai csábítás követi a másikat. A parkok és a városi kiserdő kitűnő alkalom a pihenésre. Tömegközlekedéssel gyorsan a gyönyörű óvárosban találhatja magát az ember, ahol csodás kilátás nyílik a történelmi épületekre és kis utcákra a kilátópontból.
 
Varsó főbb látnivalói:
 • Az óváros és a középkori Barbakán
 • A vár
 • Szent Kereszt templom
 • Királyi Fürdőpark
 • Willanow – Kis Versailles
 • Varsói Felkelés Múzeuma
 • Jeziorko Czernikowskie

Érvényesség

A voucher 2023. december 31-ig felhasználható és szabadon átruházható. A foglalás ezután a megadott linken keresztül, kizárólag online történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében. A foglalás a későbbiekben nem módosítható és nem mondható le. A voucher a varsói A&O Hotel Warschau Wola szálloda mellett felhasználható az A&O Hotels további szállodáiban az alábbi városokban is: Berlin, Frankfurt, Lipcse, Salzburg, Velence, Prága.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A varsói központi pályaudvar közelében várja vendégeit az A&O Hotel Warschau Wola, melyet a modern „A&O: next generation“ dizájnkoncepció jegyében terveztek. Több mint 200 egyágyas, kétágyas, családi és többágyas szoba található itt összesen 650 férőhellyel, amely sok vendég befogadására alkalmas. Akár hátizsákos, családos, üzletemberek vagy iskolai osztályok érkeznek - náluk mindenki kedvező áron talál kényelmes szállást. Az all you can eat svédasztalos reggeli és a 24-órás snackbár szükséges energiával lát el mindenkit Lengyelország fővárosának felfedezéséhez. A nagy sebességű WiFi-nek köszönhetően az egész épületben tarthatja a kapcsolatot a szeretteivel, és gond nélkül elintézheti üzleti ügyeit.   Varsó Lengyelország fővárosa, hatalmas trendpotenciál: vásárlás, kávézók és éttermek, múzeumok és az óvárosa csak egy pár lépés. Az a&o Hotels jól megközelíthető villamossal és metróval vagy vonattal a központi pályaudvar közelsége miatt. A gyalogos távban lévő nevezetességek: a katolikus templom, számtalan múzeum, pl. a Wola Múzeum el fogják varázsolni, ráadásul egyik gasztronómiai csábítás követi a másikat. A parkok és a városi kiserdő kitűnő alkalom a pihenésre. Tömegközlekedéssel gyorsan a gyönyörű óvárosban találhatja magát az ember, ahol csodás kilátás nyílik a történelmi épületekre és kis utcákra a kilátópontból.   Varsó főbb látnivalói: Az óváros és a középkori Barbakán A vár Szent Kereszt templom Királyi Fürdőpark Willanow – Kis Versailles Varsói Felkelés Múzeuma Jeziorko Czernikowskie

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1016 Budapest, Mihály u. 9.